Party Girl er byggenummer 649 og er bygget ved Zenda verftet Wisconsin US. Ble bygget av Harry Melges for brødrene Porter, senere kjøpt av brødrene Nergaard.

Melges 24 er en  international one-design båt, og har regelmessige Europa- og Verdensmesterskap. I løpet av de syv siste årene har klassen fått stor utbredelse og er blitt populær blant mange eliteseilere verden over. I dag finnes det nærmere 800 Melges 24 rundt om i verden - hvorav de fleste blir brukt aktivt i regatta.

Båten er designet av Buddy Megles med utgangspunkt i hans design av vinnerbåten ved Americas Cup `92. Sammen med designteamet Reichel & Pugh ble båten utviket og første båt Zenda Express ble sjøsatt. For tiden produseres Melges 24 både i USA og i Storbritania på grunn av stor etterspørsel etter de superraske båtene.

Båten er ekstermt lett og har stor seilføring - noe som gjør den meget rask. Hastigheter over 30 knop er det rapportert om - og Partygirl var på sin jomfrutur som NOR-288 oppe i 20-25 knop før genakerfallet ga etter.

Tekniske data:
Lengde: 7,32 meter
Bredde: 2,50 meter
Vekt: 809 kilo
Seil: Storseil, Rullegenoa, Asymetrisk spinnaker
Mannskap: max 360 kg